Home
Om TCstudio
galleri
Honorar
Erotisk model
Model vejledning
Privat optagelser
Foto Model Klubben
Ledige stillinger
Erotisk model Vejl.
Bliv model

 

Dette dokument henvender sig til dig, der drømmer om en karriere som erotisk model. Dokumentet er beskyttet af ophavsretten og må ikke bruges uden skriftlig tilladelse.

Flertallet af de piger vi fotografere er helt almindelige piger der har et almindelig arbejde eller er under uddannelse. Grunden til at en pige lader sig fotografere uden tøj er ofte at pigen helt enkelt ønsker at afprøve egne grænser, hun vil have nogle ordentlige billeder af sig selv, billederne gemmes ofte langt væk men hun har dem, hun ønsker en oplevelse hun kan fryde sig over at have turdet. Hun har fået penge for at vise sig flot og lækker. Og tanken om at have fyldt flere sider end de andre i f.eks. et Amerikansk blad gør de fleste ekstra stolt.

Skal / skal ikke.

Der er selvfølgelig flere muligheder hvis du som pige vil prøve at være nøgen model. Du kan finde en amatør fotograf der gør det gratis, du kan betale en professionel fotograf for at tage nogle billeder af dig, eller du kan vælge en professionel fotograf der betaler dig for efterfølgende at publicere billederne.

Valg af fotograf afhænger af hvad det er du gerne vil, er det blot det at være nøgen overfor en fremmed kan du fint vælge en amatør fotograf eller en professionel hvor du betaler, men er det mere end bare det at være nøgen overfor en fremmed, er det også det at prøve at arbejde professionel, få lagt makeup, få instruktioner i poseringer og ansigtsudtryk og efterfølgende se nogle lækre billeder af dig selv skal du vælge en professionel fotograf hvor du betaler vedkommende. Vil du desuden tjene penge og publiceres skal du vælge en professionel fotograf hvor du får betaling.

Valg af fotograf.

Du bør vælge fotograf ud fra dine behov og ønsker. Vil du gerne se billeder af dig selv i f.eks. playboy stil skal du næppe vælge en amatør fotograf men en fotograf der netop fotograferer i playboy stilen.

Se altid noget af det fotografen har lavet, kan du lide stilen eller synes du egentlig ikke det er noget skal du vælge en anden fotograf.

Vil du fotograferes til blade skal du bede om at se nogle af de blade fotografen har billeder i, kan vedkommende ikke, er chancen for at det er fup og fis rimelig stor. Når jeg har billeder i F.eks. Amerikanske blade får jeg som fotograf helt automatisk sendt et eksemplar af bladet.

 

Hvor vil du publiceres

Danmark, udland, elektroniske medier som Internet og mobil services.

 

Hvor langt vil du gå

Jeg vil ikke anbefale at du starter en optagelse og så undervejs finder ud af hvor langt du tør gå. Er det en amatør fotograf og skal billederne aldrig offentliggøres er det en ting, men er det en fotografering hvor du får betaling er det en hel anden fordi du gør det ikke velovervejet men spontan i situationen. Jeg anbefaler at du forud for fotograferingen beslutter dig for hvor langt du vil gå, og lader være med at gå længere, vil du gå længere kan du gøre det i næste optagelse. Lad være med at bukke under for en fotograf der forsøger at "overtale" dig til mere, giv vedkommende et ordentlig møgfald og gå eventuel din vej.

Din personlige sikkerhed.

Tag en ven eller en veninde med. Det er godt for din sikkerhed, det er en god støtte og du har efterfølgende en at dele oplevelsen med.

Din Juridiske sikkerhed.

Har du fået betaling har fotografen ret til at bruge billederne også selvom i ikke har lavet en kontrakt.

Skriv altid en kontrakt, skriv kontrakten før i laver billederne og sørg for at få en kopi også før i laver billederne.

Alle professionelle fotografer har allerede en kontrakt, lad være med blot at skrive under, læs og forstå før du skriver under. Hvad i aftaler mundtlig er egentlig uden betydning, det er det du skriver under på der gælder. Det du skal være opmærksom på i en kontrakt er:

Hvor må billederne bruges.

Hvor må billederne IKKE bruges.

Hvor længe må billederne bruges.

Hvad får du for det.

Betaling.

Der er som nøgenmodel ikke noget der hedder mindsteløn, det handler om hvad fotografen vil og kan betale.

 Den endelige beslutning.

Før du bliver fotograferet nøgen, kan du teste dine omgivelser ved at fortælle at du overvejer at lave nøgen billeder. Det er egentlig uden betydning om dem du fortæller det reagerer positivt eller negativ spørgsmålet er om du kan håndtere reaktionerne.

Den største udfordringen og den største oplevelse er selvfølgelig at blive fotograferet, få penge for det og blive publiceret i et blad.

Held og lykke.

Kære læser, vær opmærksom på at disse forslag og kommentar er mine egne og at tcstudio ikke bærer noget ansvar selvom du følger vores råd.

Copyright © 1998 - 2017 tcstudio
URL: www.tcstudio.dk

 

 

 
 

Beskyttet af lov om ophavsret © 2017 TCSTUDIO.DK  |  Kontakt Os